Voor scholen en kantoren

Desinfectiezuil voor op kantoor

Wil je jouw personeel, bestuur of commissarissen veilig op kantoor kunnen ontvangen ? Laat ze hun handen ontsmetten voordat ze het kantoor of boardroom binnen stappen! Dat geeft iedereen een veilig gevoel. TVM Verzekeringen uit Hoogeveen heeft alle vergaderruimtes voorzien van een desifectiezuil.

De desinfectiezuil heeft een afmeting van 32 x 32 x 100 cm (lxbxh)

Uitgevoerd in wit of mat zwart.

Specificaties desinfectiezuil

  • 32 x 32 x 100 cm (lxbxh)
  • Uitgevoerd in wit of mat zwart.
  • Levertijd 5 tot 6 werkdagen na akkoord.
  • Uw huisstijl gratis toegepast op het desinfectiemeubel;
  • Levering op uw gewenste locatie;
  • Afgemonteerd geleverd;
  • Inclusief 500 ml Orphisch Desinfectiegel voorzien van pomp
  • Papierrol
  • Inclusief vuilniszakhouder

Prijs van € 225,-

NU VOOR 175,- excl. BTW

5 TIPS Om effectief te desinfecteren

1 Voor het beste effect 2x schoonmaken

Voor het beste effect om te desinfecteren moet je eerst oppervlakten schoonmaken met water en zeep. Hierdoor worden virussen kleiner en zijn ze makkelijker te bestrijden met een desinfectiemiddel. 

2 Laat desinfectiemiddel 30 tot 60 seconden inwerken

Je handen of een oppervlak desinfecteren? Het desinfectiemiddel heeft even de tijd nodig om optimaal zijn werk te kunnen doen. De 30 tot 60 seconden zijn afhankelijk van het gebruikte desinfectiemiddel en de samenstelling. Lees dus het etiket van tevoren goed.

3 Gebruik wegwerpproducten

Het klinkt natuurlijk heel milieuonvriendelijk en we willen allemaal minder wegwerpproducten gebruiken. Maar in dit geval is het echt beter en verstandiger. Virussen zijn nu eenmaal hardnekkig en niet zomaar te doden. Voorkom dus het gebruik van herbruikbare doekjes. Tenzij je ze op 90 graden kunt wassen in de wasmachine. Sponsen zijn uit den boze, deze absorberen makkelijk virussen.

4 Kies het juiste desinfectiemiddel

Er zijn heel middelen op de markt die zeggen dat ze desinfecterend zijn. Maar schijn bedriegd. Desinfectiemiddel met 80% ethanol (synthetische alcohol) is geschikt voor het doden van het coronavirus. Desco17 bevat 80% ethanol.

5 Gebruik desinfecterende handgel die uitdroging voorkomt

Door het vele handenwassen met desinfectiegel worden bij veel mensen hun handen droog. Hierdoor willen steeds meer mensen minder vaak hun handen desinfecteren. Maak gebruik van een desinfectiegel met terugvetter. Dat is een soort vetinbrenger, die een laag op uw huid vormt. Hierdoor kan er minder vocht uit jouw huid ontsnappen. Het voorkomt dus dat jouw huid uitdroogt. Daarnaast compenseert het een tekort een huidvet. Ideaal bij regelmatig je handen desinfecteren. Een goede handgel is bijvoorbeeld Desco17

Eichholtz

Eichholtz

kiest voor desinfectiemeubel

Eichholtz is een van ’s werelds meest bekende en gerenommeerde groothandels in luxe design meubelen, verlichting en accessoires. Dat was ook de reden om voor Desinfectiemeubel te kiezen.

Willem Alexanderschool

Willem Alexanderschool

Kiest voor Desinfectiemeubel

De christelijke Willem Alexanderschool van PCBO uit leeuwarden heeft bewust gekozen voor een desinfectiezuil van Desinfectiemeubel. Ze willen koste wat het kost de veiligheid van docenten en leerlingen waarborgen

Hoekstra Makelaardij

Hoekstra Makelaardij

Kiest ook voor desinfectiemeubel

De grootste makelaardij van Fryslân kiest voor desinfectiemeubel. Zo kunnen bezoekers van het kantoor veilig ontvangen worden.

Maak de bezoeker attent op de RIVM maatregelen

COVID 19 Hygiëneprotocol

Iedere ondernemer wordt bijna wel getroffen door het coronavirus. Veel personeel moet thuiswerken maar dat is niet altijd mogelijk. Dan wilt u wel de beste mogelijkheid bieden om ze zo veilig mogelijk te laten functioneren. Dan is het wel van belang dat uw personeel maar ook de bezoekers de RIVM maatregelen in acht nemen! Wij bieden een rollup banner aan volledig in uw huisstijl waarop alle maatregelen van het RIVM vermeld staan. Samen stoppen we COVID-19

Bestel hier uw product om het Corona virus te bestrijden

5 Liter desinfectiehandgel 80%

Speciaal ontwikkeld voor het wassen van de handen waar geen water voorhanden is. Voor
€ 55,00 excl. BTW

Desinfectiemeubel

Stevig desinfectiemeubel in uw huisstijl van

€ 225,00
NU VOOR 175,- excl. BTW

desinfectie handgel - virusdodend maar zacht voor de huid

Desinfectiegel

Desinfecterende handgel 1000 ml

€30,00 excl.BTW

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen